Vrchovina, krabatina, mrchovina

Humpolecká 8smička pro vás připravila výstavu obrazů Vrchovina, krabatina, mrchovina: Solitéři Vysočiny. Výstava se koná od 8.6. do 29.9.2019. Na výstavě můžete obdivovat i díla třešťského rodáka Jiřího Johna.

Více o výstavě najdete ZDE

Komentovka výstavou Vrchovina, krabatina, mrchovina se koná v sobotu 13. července, 27. července od 15.00 hodin. Emma Hanzlíková, hlavní kurátorka výstav v 8smičce, vás provede čtvrtou výstavou Vrchovina, krabatina, mrchovina: Solitéři Vysočiny. Dozvíte se všechno o výstavě i o samotných umělcích a jejich dílech, a kromě toho se můžete těšit na spoustu zákulisních informací, které může vědět pouze kurátor výstavy.

Více o komentovaných prohlídkách ZDE

Vystavující malíři z Vysočiny: Jiří Bašta, Stanislav Hynek Doležal, Luboš Drtina, Marie Galimberti-Provázková, Jiří John, Čestmír Kafka, Jaroslav Panuška, Bohumír Prokůpek, Jindřich Prucha, Jiří Příhoda, Bohuslav Reynek, Jaroslav Rössler, Jan Zrzavý / Autoři doprovodných intervencí Okraje kraje: Stanislav Abrahám, Josef Čančík, Jan Šerých.

Tento záznam byl publikován v Aktuality . Uložit odkaz do záložek.